Toon Elsten Unieke Sieraden   

Click here to edit subtitle

Even voorstellen...

Toon


De opmerkelijke sieraden van Toon Elsten weten met hun tijdloos design en de subtiele spanning, opgebouwd door verrassende hoeken en minimale bochten, een uitzonderlijk gevoel van tijdloze schoonheid weer te geven. De maker weet door een bijna nihilistische weergave zo’n indringend accent mee te geven dat dit een perfect aansluitend geheel vormt met de draagster of drager ervan en daarmee een optimale schoonheid accentueert.

Door het toepassen van een mix van diverse metaallegeringen in combinatie met bijzondere edelsteen- of halfedelsteenconfiguraties weet deze meester-edelsmid precies het evenwicht te vinden tussen ingetogenheid en uitbundigheid. Daarbij speelt de intuïtieve, maar vakkundige speelsheid om een combinatie te maken tussen sieraad en draagster, zeker geen ondergeschoven rol. Toon Elsten toont hiermee een combinatie van uitzonderlijk vakmanschap en artisticiteit.

Het moge duidelijk zijn dat hier een jarenlang proces aan vooraf is gegaan waardoor  de eindproducten zich ontwikkeld hebben tot juist deze uiteindelijke vorm, zo krachtig  en zo uniek, dat dit zijn gelijke niet kent. Daarmee zijn deze sieraden zo doeltreffend vormgegeven dat het alleen al een eer moet zijn om deze te mogen dragen.   


 (recensie van een klant)

Ester


Meestal is zij de eerste persoon die u ziet, als u de winkel betreed.

Deze vrolijke dame helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw sieraad, maar ze neemt ook de reparaties aan.

Ze onderhoud de zakelijke facebook pagina en de website.

Natuurlijk fotografeert deze freelance fotografe ook alle sieraden.


Het interieur van de (ondergrondse) winkel, de TOONzaal.

 

 

Hiernaast staat een filmpje van Toon Elsten, waarop hij zijn verhaal vertelt.